REL G1 MKII

5000,00

G1 MK II on malliston yläpäähän sijoittuva jättiläinen

  

REL G1 MK II

Legendaarinen ja puristisenkin musiikinkuuntelijan tarpeita huomioiva subbarivalmistaja REL on muodostunut jo käsitteeksi vuosikymmenien varrella. Etsimällä saa etsiä toista valmistajaa, joka kykenee tuottamaan yhtä vakuuttavan toiston laadun, yhdistettynä alarajataajuuteen ja säätömahdollisuuksiin. Kaikissa REL-subwoofereissa on kaksi tasonsäätöä, toinen elokuvia varten ja toinen musiikkia varten.

REL G1 MK II on malliston yläpäähän sijoittuva jättiläinen, joka tarjoaa matalien äänien toistoon majesteettista reserviä – tästä subbarista ei kapasiteetti lopu heti kesken. 12 tuumainen hiilikuitielementti yhdessä pieteetillä työstetyn ja resonanssivapaan suöjetun kotelon kanssa tarjoaa kuulijalleen ainutlaatuisen elämyksen – nyt mennään alas täydellisellä laadulla ja olemattomalla säröllä. G1 MK II kykenee tarjoamaan jopa 112 db huippuäänenpaineen ja poikkeuksellisen kunnioitettavan 15 Hz:n alarajataajuuden. Audiofiilitasoinen 600 W AB-luokan pääteaste kiteyttää REL-filosofian: laatu aina ennen määrää.

Hallittuja tutinoita pääsee kontrolloimaan omintakeisen intuitiivisella kaukosäätimellä. Sen pyöröohjain on tuntumaltaan analoginen ja tuo tärkeimmät toiminnot suoraan kuuntelutuoliin. Subwooferin alareunan digitaalinäyttö kertoo havainnollisin ja helppolukuisin tekstein kulloinkin tehtävät säädöt. Kauko-ohjain kiinnittyy magneettisesti subwooferin takapaneeliin.

Ominaisuudet:
Elementti: 12″ (300 mm pitkäiskuinen, hiilikuitukartio)
Kotelo: suljettu, elementti eteenpäin
Taajuusvaste: 15Hz -6 dB
Sisääntuloliitännät: Hi Level Neutrik Speakon (XLR), Analoginen stereo (RCA), LFE (RCA)
Vahvistinteho: 600 wattia (RMS)
Vaiheenkääntö: 0 – 180 astetta
Vahvistimen tyyppi: Class AB
Käyttöjännite: 220 volttia
Mitat (L x K x S): 571,50 x 462 x 680,30 mm
Paino: 49 kg
Muuta: REL Longbow valmius langattomuuteen (REL Longbow™, myydään erikseen)
Pakkaukseen kuuluu: virtajohto, Neutrik Speakon kaapeli (XLR), 10 Metriä
Viimeistely: kiiltävä valkoinen pianolakka tai musta pianolakka

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Tuotetunnus (SKU): 7d775fc11c16 , , ,
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.