Rega Apollo CDP

899,00

Puolileveä, mutta täysverinen päältä ladattava CD-soitin digitaalisella ulostulolla.

  

Rega Apollo CDP

Vaikka monet muut hifivalmistajat ovat jo luopuneet CD-soittimista, kehittää Rega omia mallejaan edelleen. Ja miksei kehittäisi, sillä CD on edelleen erittäin käytetty formaatti ja Regan osaaminen CD-soittimissa on omaa luokkaansa: aikojen saatossa monet Regan CD-soittimet ovat muodostuneet klassikoiksi, joita himoitaan edelleen.

Apollo CDP on päältäladattava CD-soitin ja se pohjautuu aiempaan, huikean suosittuun Apollo-R-soittimeen. Aiemmista Apollon malleista on säilytetty soinnin perusominaisuudet, mutta muotoilu on uudistettu tyylikkäästi pyöreäreunaiseksi. Apollo CDP on kooltaan samanlainen puolileveä malli kuin Brio-vahvistin ja Rega DAC, ja on teknisestikin erinomainen partneri näille. Soittimessa on analoginen (RCA), optinen ja digitaalinen (S/PDIF) lähtö.

Apollo CDP:ssä on DAC-piirinä Wolfson WM8742, eli sama kuin Rega DAC:ssa. Virtalähteen suunnittelu perustuu Regan CD-soittimien lippulaivamalliin Isikseen. Analogipuolella on päästy todella minimaaliseen säröön ja käyttöliittymässä vielä jouhevampaan toimintaan kuin aiemmissa Apollo-malleissa. Apollo CDP:ssä on mukana kaukosäädin, joka toimii myös Regan vahvistimien kanssa. Soitin soittaa normaalien CD-levyjen lisäksi myös CD-r-levyt sekä MP3- ja WMA-tiedostoja sisältävät levyt.

Apollo CDP on suunniteltu ja valmistettu muiden Regan tuotteiden tavoin Kaakkois-Englannin Essexissä täyttämään korkeimmat eurooppalaiset laatuvaatimukset.

• Malli: CD-soitin
• DAC-piiri: Wolfson WM8742
• Kaukosäädin: On
• Tehonkulutus: 13,5 W
• Mitat (L/K/S): 220 x 90 (kansi avattuna 170) x 342 mm

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.