Naim Audio Mu-so 2 Wood Edition

1799,00

Mu-so Wood Edition toimii mainiosti vaikka makuuhuoneen, tai keittiön hifikaiuttimena ja täyttää koko talon musiikilla!

Tämä tuote ei ole nettimyynnissä

Naim Audio Mu-so 2 Wood Edition

Vuonna 2014 Naim esitteli Mu-so:n, joka nosti yhden laatikon audiolaitteiston normit aivan uudelle tasolle. Kolmen vuoden tuotekehittelyn jälkeen on aika Naim Mu-so 2:n. Se näyttää aivan edeltäjältään, mutta on täynnä uusia innovaatioita ja uutta tekniikkaa. Pienehköstä koostaan huolimatta Mu-so 2 on huikean monipuolinen ja suorituskykyinen paketti.

Wood Edition eroaa Mu-so 2:sta vain ulkonäön puolesta. Vaaleasta tammesta valmistettu kotelo ja beige verkko on hyvin epätyypillinen värimaailma Naim tuotteille ja kuvaa hyvin Mu-son uniikkia identiteettiä. Tyypillisen kaiutinsetin lisäksi Mu-so toimii mainiosti vaikka makuuhuoneen, tai keittiön hifikaiuttimena ja täyttää koko talon musiikilla!

Naimin ranskalaisen yhteistyökumppanin Focalin kanssa suunnitellut, tarkoin suunnatut kaiutinelementit yhdessä leveän, mutta matalan profiilin kanssa luovat erinomaisen äänikuvan. Laitteen 450-wattinen vahvistinosasto riittää DSP:n avustamana täyttämään suurenkin huoneen äänellä ilman ylimääräistä säröä ja kovissakin äänenpaineissa. Laitteen päällä oleva ohjauspaneeli on intuitiivinen käyttää ja Naimin oman Android-/iOS-applikaation kautta laitetta voi hallita älypuhelimella tai tabletilla.

Mu-so 2 on ajan tasalla digitaalitekniikan viimeisimmästä kehityksestä. Laitteen sydämenä ja aivoina on Naimin omaa suunnittelua oleva 32-bittinen signaaliprosessori. UPnP:n avulla Mu-so kykenee toistamaan tietokoneelle tallennettuja, korkearesoluutioisia musiikkitiedostoja aina 24bit/384kHz:iin asti. Laitteessa on myös bluetooth sekä mahdollisuus internet-radion kuunteluun. 3,5 millin plugin kautta laitteeseen voi kiinnittää minkä tahansa linjatasoisen analogilaitteen ja USB-portin ja optisen oton kautta digitaaliset laitteet. Mu-sossa on tietenkin Spotify- ja Tidal-tuet. Yöpöydällä laitetta käyttävät saattavat myös ilahtua herätyskellotoiminnosta.

Mu-so 2 toimii myös monihuonesysteeminä ja sillä voi yhdistää Naimin oman sovelluksen, AirPlay 2:n tai Chromecastin avulla koko asunnon toimimaan yhdessä. Mu-sossä on loudness-säätö ja kolme eri ekvalisointia, joilla Mu-so 2:n saa toimimaan myös lähellä seinää tai nurkassa.

Palkittu Mu-so 2 on suunniteltu ja valmistettu Naimin omalla tehtaalla Salisburyssä, Englannissa.

Tekniset tiedot:
• Analoginen otto: 3,5 mm plugi
• Digitaaliset otot: USB2 (A) ja optinen S/PDIF (96 kHz), HDMI ARC
• Striimaus: AirPlay 2, Chromecast, Spotify (Connect), TIDAL, UPnPTM, Bluetooth, Roon-valmius
• Internet-radio: Windows Media, MP3, ACC, Ogg Vorbis, MMS
• Audiomuodot: WAV, FLAC, AIFF, ALAC 24bit/384kHz; MP3 ja AAC 48kHz, 320bit; OGG ja WMA 48kHz; DSD 64 ja 128Fs; Bluetooth SBC, AAC. Gapless kaikissa formaateissa.
• Teho: 450 W (6 x 75 W)
• Kaukosäädin: RC5 tai puhelimen kautta Naimin omalla, monipuolisella sovelluksella
• Tehonkulutus: Normaalikäytössä 17W, standby alle 2W
• Mitat (L/K/S): 628x122x264mm
• Paino: 11,2 kg

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.