Marantz SR8015

3500,00

11.2-kanavainen SR8015 on täynnä ominaisuuksia oleva AV-viritinvahvistin. Digitaaliteknologian uusimpien keksintöjen lisäksi vahvistimessa on mukana levysoitinliitäntä MM-rasioille ja FM-viritin.

  

Marantz SR8015

11.2-kanavainen SR8015 on täynnä ominaisuuksia oleva AV-viritinvahvistin. Digitaaliteknologian uusimpien keksintöjen lisäksi vahvistimessa on mukana ajatonta tekniikkaa, nimittäin levysoitinliitäntä MM-rasioille ja FM-viritin.

Tätä päivää on Wi-Fi, AirPlay 2, Ethernet ja Bluetooth sisäänrakennettuina. HLG ja Dolby Atmos mukaanlukien korkeus virtualisointi – sekä DTS:X varmistavat, että SR8015 pysyy ajantasalla aina muuttuvassa kotiteatterimaailmassa . eARC-tuki tekee Atmoksen käytöstä helppoa.

AKM:n valmistama DA-muunnin ymmärtää lähes kaikkia äänitiedostomuotoja mukaan lukien DSD2.8 sekä DSD5.6 ja vastaanottaa signaalia 192kHz/32bit-tasoon saakka. Laitteessa on tietenkin Spotify-tuki ja internet-radio ja ilmaiseksi ladattava HEOS-applikaatio mahdollistaa suoratoistopalvelujen kuten Tidalin ja Deezerin käytön. Vahvistinosissa käytetään Marantzin omia, äänenlaadultaan erinomaisia HDAM-moduuleita. Päätevahvistin tuottaa 11 x 175 wattia tehoa 6 ohmiin ja se ajaa ongelmitta matalampiakin kaiutinkuormia. Eco moden ansiosta vahvistimen tehonkulutus on sidoksissa äänenvoimakkuuteen.

Audyssey MultiEQ XT -huonekorjaimella on helppoa ja nopeaa säätää ääni tilaan ja laitteessa on käytössä myös Audysseyn LFC- ja Sub EQ HT-tekniikat basson säätöön. SR8015:ssa on liitäntä kahdelle subwooferille, joita voi säätää erikseen. Kahdeksan HDMI-tuloliitintä (1x etupaneelissa) riittänevät kaiken viihde-elektroniikan kytkemiseen lähes kaikissa tapauksissa. USB- ja kuulokeliitännät löydät kätevästi etupaneelista. Pre out- ja prosessorikäytössä laitetta voi käyttää 13.2-kanavaisena, kuten myös päätevahvistinpuolta kytkemällä laitteistoon tavallinen stereopäätevahvistin.

Videopuolella on täysi HDCP 2.3 -tuki, ja 1080p-sisältö sekä normaaliresoluutioinen HD- ja SD-kuva konvertoidaan 8K 60 Hz -tasolle. Vahvistin vastaanottaa 8K Ultra HD sekä 4k 120hz -kuvaa, ja HDR10+, BT.2020 ja Dolby Vision kuuluvat pakettiin. 21:9-kuvasuhdemahdollisuus, 3D ja 4:4:4 Pure Color saavat kuvan näyttämään todella hyvältä. SR8015:ssa on kolme HDMI-antoliitäntää eri näytöille, mutta HEOS-teknologian kautta vahvistinta voi käyttää monihuonekäytössä myös langattomasti. SR8015 on myös helppo kytkeä Smart TV:hen.

Vahvistin on monipuolisuudestaan huolimatta helppo ottaa käyttöön ja käyttää. Näyttö on yksinkertainen ja käytön helppoutta lisää entisestään Marantzin oma iOS-/Android-applikaatio, jolla laitetta voi ohjata suoraan älypuhelista sekä tabletilla. Esimerkiksi Amazon Alexan avulla vahvistinta voi myös ohjata äänikomennoin (edellyttää Amazon Echo -laitteen). SR8015 johdattaa kotiteatterisi tulevaisuuteen äänen- ja kuvanlaadulla, joka on kokematta vaikea kuvitella.

Värit: Musta, hopea/kulta

OMINAISUUDET

Monikanava surround: DTS HD Master, DTS:X, DTS Neural:X, DTS Virtual:X, Dolby TrueHD, Dolby Surround, Dolby Atmos, MDAX2
Tuettavat äänitiedostomuodot: WAV, FLAC (192/24); ALAC (96/24); DSD2.8, DSD5.6, AAC, WMA, MP3
Videosisäänmenot: 8 x HDMI
Audiosisäänmenot: 7 x RCA, 2 x optinen, 2 x koaksiaalinen, 1 x USB
Teho (8/6 ohm): 11 x 140/175 W
Kaukosäädin: On
Max. tehonkulutus: 780 W
Tehonkulutus (standby): 0,2 W
Mitat (L/S/K): 440 x 460 x 246 mm (mukaanluettu antenni)
Paino: 17.4 kg

Valmistajan tuotesivu

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa , ,
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.