Marantz NR1200

699,00

Kaksikanavainen NR1200 tarjoaa käytönnöllinen liitospiste kaikille medialähteille.

  

Marantz NR1200

Kaksikanavainen NR1200 on suunniteltu perinteisen viritinvahvistimen tapaan tarjoamaan käytönnöllinen liitospiste kaikille medialähteille sen viiden HDCP 2.3 tukevan HDMI portin avulla, uhraamatta äänenlaatua tai tilaa pystysuunnassa. Laitteessa on myös perinteinen levysoitinotto MM-rasioille ja FM-/AM-vastaanotin niiden ystäville.

Wi-Fi, AirPlay, Ethernet ja Bluetooth löytyvät NR1200:ssa sisäänrakennettuina. NR1200:n Astell & Kern valmistama DA-muunnin ymmärtää lähes kaikkia äänitiedostomuotoja mukaan lukien DSD2.8 sekä DSD5.6 ja toimii 192kHz/24bit-tasolla. Laitteessa on tietenkin nyky AV-vahvistimien tyyliin sisäänrakennettu HEOS monihuone järjestelmä sekä musiikin suoratoistopalvelut sisäänrakennettuna, joihin kuuluvat esimerkiksi Spotify-connect, tidal ja siitä nauttiville internet-radio. Monihuone ominaisuuksista ja laitteen yleisen kontrolloimisen mahdollistaa ilmaisesti ladattava HEOS-applikaatio. Vahvistinosissa käytetään Marantzin omia, äänenlaadultaan erinomaisia HDAM-moduuleita. Päätevahvistin tuottaa tehoa 2 x 75 wattia 8 ohmiin haastavillekkin kuormille.

NR1200:ssa on liitäntä kahdelle subwooferille. Viisi HDMI-tuloliitintä riittävät melkein kaiken viihde-elektroniikan kytkemiseen.  etulevystä löytyvät USB- sekä kuulokeliitin.

Videopuolella on täysi HDCP 2.3 -tuki, sekä HEOS-teknologian kautta vahvistinta voi käyttää monihuonekäytössä langattomasti. NR1200 on myös helppo kytkeä Smart TV:hen.

NR1200 on helppokäyttöinen. Näytön lukeminen on  yksinkertaista ja kontrolloinnin helppoutta lisää entisestään Marantzin oma iOS-/Android-applikaatio, jolla laitetta voi ohjata suoraan älypuhelimesta tai tabletilla. Amazon Alexan avulla vahvistinta voi ohjata myös puheella (edellyttää Amazon Echo -laitetta).

Värit: Musta, hopea-kulta

OMINAISUUKSIA

Tuettavat äänitiedostomuodot: WAV, FLAC, ALAC (192/24); DSD2.8, DSD5.6, AAC, WMA, MP3
Videosisäänmenot: 5x HDMI
Audiosisäänmenot: 3 x RCA, phono (RCA), 1 x optinen, 1 x koaksiaalinen, 1 x USB (etupaneeli)
Teho (8Ω): 2x 75 W
Kaukosäädin: On
Max. tehonkulutus: 210 W
Tehonkulutus (standby): 0,2W
Mitat (L/K/S): 440 x 105 x 378 mm
Paino: 9,9 kg

Valmistajan tuotesivu

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa , ,
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.