iFI Pro iDSD 4.4

3359,00

Entistäkin kovemmilla komponenteilla varustettu Signature-versio iFI:n lippulaiva striimeri Dacista

  

Pro iDSD 4.4

Entistäkin kovemmilla komponenteilla varustettu Signature-versio iFI:n lippulaiva striimeri Dacista on nyt täällä! Laitteen nimi tulee etupaneelista löytyvästä 4.4mm kuulokeliitännästä, josta voi nautiskella, kun muu talo nukkuu. Balansoidusta kuulokeliitännästä voi päätellä, että laitteen analoginen puoli on täysin kaksijakoinen ja täten mahdollistaa korkeamman saantijännitteen ilman ylikuulumista kanavien välillä. Lisäksi itse kuulokevahvistin lainaa Pro iCan mallista tuttua piiritekniikkaa, joka antaa mahdollisuuden valita kolmen pääteasteen väliltä. Näihin kuuluu tyypillinen transistori pohjainen ja kaksi putki pohjaista vaihtoehtoa, joista tube+ minimoi takaisinkytkennän ja täten takaa äärimmäisen luonnollisen ja dynaamisen äänen, lievää ekstra säröä vastaan.

Jos analogiseen puoleen on nähty näin paljon vaivaa, on sanomattakin selvää, että digitaalinen puoli on myös hallussa. Minkä tahansa digitaalisen järjestelmän sydämmenä on kello, jona toimii AMR DP-777: stä tuttu Global Master Timing® kello, jota Pro iDSD:n tapauksessa käytetään myös XMOS piirin, digitaalisten filtterien ja sisääntulevan signaalin kellottamiseen. XMOS piiri hoitaa digitaalisten signaalien kuljettamisen D/A muuntimille Bit-perfect. Poikkeuksellisesti iDSD:n D/A muunnin on neljän rinnakkaisen Burr Brown muuntimen yhdistelmä, joka tarjoaa 256 elementtisen D/A muuntimen per kanava. Dacista erillään tehtävä digitaalinen prosessointi hoidetaan Crysopeian FPGA piirillä, jonka ainut tehtävä on upsamplaus, piiri on täysin ohitettavissa, jos haluaa kokeilla NOS tapaista filtteri ratkaisua.

Digitaalisissa formaateissa iDSD ei petä, se tukee DSD:tä jopa 1024x ja perus PCM 768kHz asti. Laite tukee myös DXD formaattia 2xDXD asti. Striimeripuolta ei tietenkään saa unohtaa. iDSD: tulee sisäänrakennettuna Spotify ja Tidal, mutta mahdollistaa signaalin oton myös, joko langattomasti, tai verkkokaapelin yli, jolloin kaistaa riittää jopa 32-Bit/192kHz ja DSD 64:ään. Monesta nykyisestä DACista tuttu MQA löytyy myös iDSD:stä joten Tidalin laajasta musiikki kirjastosta saa kaiken irti. Laiteen poikkeuksellisista XLR ulostuloista galvaanisesti eristettyyn ja tarkasti kellotettuun digitaalipuoleen iDSD ei jätä mitään puolitiehen.

Laiteen virtalähteenä toimii iFI iPower Elite

Tekniset tiedot:

Ulostulot: XLR, RCA, 3.5mm, 6.35mm ja BAL 4.4mm
Sisääntulot: USB, AES3, S/PDIF ja BNC
Teho: 4000mW (16Ω) (kuulokeliitäntä)
Mitat: 63 x 220 x 213
Paino: 1.98 kg

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.