Hifiman TWS800

299,00

TWS800 tarjoaa korkeatasoista täysin langatonta ääntä Hifimanin kahden dynaamisen elementin kaiutinkokonaisuudesta.

  

Kymmenen vuotta sitten perustettu Hifiman on noussut nopeasti kuulokevalmistajien kärkeen ja monen kuulokeharrastajan suosikiksi tunnustetusti hyvä-äänisillä ja teknisesti edistyksellisillä magnetostaattisilla kuulokkeillaan. 2007 ilmestyivät Hifimanin ensimmäiset RE-sarjan nappikuulokkeet ja HE-5-planaarikuulokkeet, joita pari vuotta myöhemmmin seurasi kuuluisa HE-801-soitin. Varsinainen voittokulku alkoi 2013 Hifimanin julkaistua RE-400- ja RE600-magnetostaattikuulokkeet sekä HM-901-soittimen. Loppu on historiaa.

Hifiman TWS800

Hifiman tuo Truewireless nappikuulokkeet miellyttämään kriittisiäkin kuuntelijoita. Dynaaminen kartio hyödyntää Hifimanin uutta topology-diaphragm teknologiaa, jolla nappikuulokkeen kalvon akustiikkaa pystyttään tarkasti kontrolloimaan ja välttämään ei haluttuja resonansseja. Teknologia mahdollistaa myös siirtymisen mettalirakenteeseen, joka parantaa passiivista vastamelua vaikuttamatta äänenlaatuun.

Nappikuulokkeeseen upotettu kosketuslevy ja LED valot tekevät virtuaali assistentin kutsumisesta ja musiikin pysäyttämisestä helppoa, sekä sisäänrakennettu vahvistin mahdollistaa hyvän kontrollin kaiutin elementistä korkean impedanssin kanssa että tarpeeksi äänenvoimakkuutta kenelle tahansa. Myös mukana tulevat 9 vaihtopäätä takaavat yhteensopivuuden eri korvien kanssa ja tupla sekä kolmois reunalliset päät täyttävät eri mieltymyksiä tarjoten mahdollisuuden lisätystä ääneneristyksestä.

 

Kaiutinelementti: Nano-materiaalilla päällystetty titaanikartio

Taajuusvaste: 20Hz-20kHz
Bluetooth 5.0
Tuetut Codecit: SBC, AAC
Kuunteluaika: 4.5 tuntia + noin 30 tuntia (latauskotelon kanssa)
Akunkesto Standby: 140 tuntia
Nappikuulokkeiden latausaika: 1 tunti
Kotelon Latausaika: 2 tuntia (usb c)
Impedanssi: 150Ω
Vedenpitävyys: ipx4
Paino: 6,9g per nappi, 57.7g kotelo

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Tuotetunnus (SKU): 8c718feb2787-1 , ,
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.