Hifiman HE-R9

429,00

Legendaaristen suljettujen kuulokkeiden kuluttajaystävällisempi modernisoitu malli

  

Kymmenen vuotta sitten perustettu Hifiman on noussut nopeasti kuulokevalmistajien kärkeen ja monen kuulokeharrastajan suosikiksi tunnustetusti hyvä-äänisillä ja teknisesti edistyksellisillä magnetostaattisilla kuulokkeillaan. 2007 ilmestyivät Hifimanin ensimmäiset RE-sarjan nappikuulokkeet ja HE-5-planaarikuulokkeet, joita pari vuotta myöhemmmin seurasi kuuluisa HE-801-soitin. Varsinainen voittokulku alkoi 2013 Hifimanin julkaistua RE-400- ja RE600-magnetostaattikuulokkeet sekä HM-901-soittimen. Loppu on historiaa.

Hifiman HE-R9

Vuonna 1989 Sony teki legendaarisen MDR-R10 suljetun kuulokkeen, jonka läpikuultava ja valtaisa ääni keräsivät kovan maineen, mutta tuotanto lopetettiin vain 1300:n jälkeen. Kolmekymmentä vuotta myöhemmin Hifiman ottaa alkuperäisen kuppisuunnittelun ja soveltaa sitä legendan uudelleen herättämiseen HE-R10D muodossa.

HE-R9 käytännössä lainaa kaiken isoveljeltään, mutta siirtyy käyttämään muovia työstetyn puun sijaan. Tämän ansiosta kuulokkeet eristävät hiukan paremmin. Isoveljensä tavoin Hifiman pyrki pitämään kuulokkeet lähellä alkuperäistä, mutta tuoden sen nykypäivään Topology diaphragm teknologian avulla, joka mahdollistaa kartion tarkemman hienosäädön. Kuuloke kuitenkin isoveljestään eroavasti suunniteltu huomattavasti kuluttajaystävällisemmäksi bassovetoisemmalla äänellä, sekä helpommin sulateltavalla hintalapulla.

Tekniset tiedot:

Kaiutinelementti: Takaa suljettu titaanikartio
Taajuusvaste: 15Hz-35kHz
Impedanssi: 32Ω
Herkkyys: 100dB
Kuulokkeen paino: 328g
Liitäntä: 3.5mm TRRS (Balanced.) mukana: 3.5mm kaapeli ja 6.35mm adapteri

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Tuotetunnus (SKU): 40e3143838d2-1-2 , , ,
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.