Hifiman Deva Pro

459,00

R2R Bluetooth moduulilla varustettu kuuloke kaikilla modernin Hifimanin herkuilla

  

Kymmenen vuotta sitten perustettu Hifiman on noussut nopeasti kuulokevalmistajien kärkeen ja monen kuulokeharrastajan suosikiksi tunnustetusti hyvä-äänisillä ja teknisesti edistyksellisillä magnetostaattisilla kuulokkeillaan. 2007 ilmestyivät Hifimanin ensimmäiset RE-sarjan nappikuulokkeet ja HE-5-planaarikuulokkeet, joita pari vuotta myöhemmmin seurasi kuuluisa HE-801-soitin. Varsinainen voittokulku alkoi 2013 Hifimanin julkaistua RE-400- ja RE600-magnetostaattikuulokkeet sekä HM-901-soittimen. Loppu on historiaa.

Hifiman Deva Pro

Vertaansa vailla oleva Bluetooth kuuloke kaikilla herkuilla. Deva pro tuo modernin Hifimanin hyveet aina jo hyvin tunnetusta Stealth Magnet teknologiasta, mukavaan pääpantaan kätevässä langattomassa paketissa.

Muista langattomista ratkaisuista poikkeavasti edes D/A-muuntimessa ei ole tingitty, vaan siinä lainataan Hifimanin Himalaya DAC:in R2R-piiriä. Poikkeuksellisesti piiri kykenee myös NOS (non-oversampling) äänentoistoon, joka sopii hyvin yhteen tarkan magnetostaatin kanssa ja väistää usein D/A-muuntimia piinaavan terävän ja kylmän äänen.

Musiikkia voi nautiskella 6-7 tuntia langattomasti esm LDAC:in avulla, tai vaikka suoraan koneesta USB kaapelilla ja jos oikein haluaa hifistellä, niin Hqplayerin kautta. Voit myös pitäytyä 3.5mm piuhaan.

Tekniset tiedot:

Kaiutinelementti: takaa avoin magnetostaattinen tasoelementti
Taajuusvaste:20Hz-20kHz
Tuetut Codecit: AAC, SBC, LDAC ja APTX (myös hd)
Impedanssi: 18Ω
Herkkyys: 93.5dB
Kuulokkeen paino: 360g + 25g (bluemini)
Liitäntä: 1x TRRS 3.5mm
Mukana: 3.5mm kaapeli (6.35mm adapteri), USB c kaapeli, USB a kaapeli ja säilytyspussi

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Tuotetunnus (SKU): c944f672738b-2-1-1-1 , ,
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.