Grado PS2000e

3390,00

Gradon lippulaiva-kuuloke

  

PS2000e on paras Gradon koskaan valmistama kuuloke. Uuden huippumallin tuotekehitys on kestänyt yli kaksi vuotta ja taustalla on Gradon hifiosaamista jo yli kuuden vuosikymmenen ajalta.

Käsinrakennettu ja vaahterasta tehty kuulokekotelo uudella tummalla kromipinnalla antaa PS2000e-kuulokkeille tyylikkään ulkonäön. Leveä nahkainen panta hyvällä pehmusteella tekee kuulokkeen käytöstä miellyttävää ja metallisen pinnan yhdistäminen puiseen koteloon poistaa epämiellyttäviä säröjä ja resonansseja. PS2000e -kuulokkeessa käytetään myös uutta elementtirakennetta, joka tekee toistosta mahdollisimman puhdasta ja harmonista.

Kaikkien aikojen parhaan kuulokkeensa rakentamiseen Grado on käyttänyt ainoastaan huippumateriaaleja. Kuulokekotelo, kaapeli, puhekela ja magneetit ovat tutkittu läpikotaisin ja käytettävät komponentit valittu vain korkeimman laatuluokan vaihtoehdoista. Elementtigeometria on optimoitu täydellisesti musiikin toistoon. Lisäksi kuulokeosien kiinnitys on tehty niin, että elementti saa parhaan mahdollisen suorituskyvyn. Sulje silmäsi ja uppoudu musiikin hienoon maailmaan uskomattomalla tarkkuudella ja intensiteetillä!

PS2000e-kuuloke on tilauksesta saatavissa myös 4-pin XLR-kaapelilla.

OMINAISUUDET

Toimintaperiaate: dynaaminen, avoin
Taajuusvaste: 5 Hz – 50 kHz
Herkkyys (SPL 1mV): 99,8 dB
Impedanssi: 32 ohm
Kanavien toleranssi: 0,05 dB

– Todd of Todd the Vinyl Junkie
”Grado Delivers A Winner! An audiophile treasure! Big soundstage, lush mids, detailed highs, powerful bass! A notable step up from the PS1000e. Oh, and they look cool too. Nice job John!”

– Positive-Feedback 6-18-2017
The PS2000e headphones step up the game established by the 1000e, but retain the PS1000e tightly focused imaging, professional level neutrality, spot on tonality, and low distortion at all volume levels. The 2000e diverge from there with significantly brighter tonal colors, a bigger sound-stage, a truly life-like realistic presentation, a faster snappier sound, and an overall openness that is not a result of DSP or the like, but careful use of materials and more powerful driver. This is an accomplishment that does not come cheap…

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Tuotetunnus (SKU): c6239fd87fa8-1 , ,
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.