Bryston TF-2

1999,00

Levysoitinvahvistin. Passiivinen TF-2 Phono Step-up on ihanteellinen jännitemuuntaja MC-äänirasioille.

  

Bryston

Suomessa vähemmän tunnettu, mutta maailmalla kovan luokan laitevalmistajana mainetta niittänyt Bryston on valmistanut vahvistimia ja muuta hifi-elektroniikkaa kohta 40 vuoden ajan niin koteihin kuin äänitysstudioille ja radio- ja TV-yhtiöille.

Brystonin laitteet, ennen kaikkea vahvistimet, tunnetaan paitsi lupausten mukaisesta suorituskyvystään myös valmistuksen tinkimättömästä laadusta ja toiminnan luotettavuudesta.

Korkea laatu ja maksimi suorituskyky on saatu aikaan kanadalaiseen  tapaan panostamalla vahvasti tuotesuunnitteluun ja -kehittelyyn. Brystonin vahvistimille leimallinen ääni, toiston musiikillinen tarkkuus ja läpikuultavuus, on sekin laajan tutkimustyön ansiota.

Kaikki Brystonin laitteet valmistetaan alusta loppuun käsityönä  huolella valituista komponenteista yhtiön Ontarion tehtaalla Kanadassa. Ennen tehtaalta lähtöä jokainen Bryston-vahvistin testataan monipuolisesti ja perusteellisesti (mm. sadan tunnin sisäänajojakso  lämpötilajohdannaisten ongelmien havaitsemiseksi ja eliminoimiseksi).

Bryston -tuotteilla pääsee nauttimaan hyvästä äänestä, musiikista ja vakuuttavasta suorituskyvystä sukupolvelta toiselle. Kaikille analogisille laitteille Bryston antaa 20 vuoden takuun ja digitaalisille 5 vuotta.  Brystonin tuotteita myydään yli 60 maassa.

Bryston TF-2

Matalan antojännitteen mc-äänirasiat tarjoavat yksityiskohtaista ja vivahteikasta ääntä, mutta tarvitsevat enemmän jännitevahvistusta kuin monet aktiiviesivahvistimet kykenevät tarjoamaan. Toisaalta liikaa aktiivista vahvistusta aiheuttaa pienitehoisten mc-äänirasioiden kanssa kohinaa ja säröytymistä. Passiivinen TF-2 Phono Step-up on ihanteellinen jännitemuuntaja mc-äänirasioille. TF-2 antaa ekstra-vahvistusta 20dB tai 31dB rasian vaatimusten mukaisesti. TF-2 sopii erinomaisesti Brystonin BP-2 MM – phono-esivahvistimen kanssa.

Otot: 2 x RCA, 1 x maa
Annot: 2 x RCA

Tekniset tiedot:
Vaste: 0.5dB @ 20Hz, 0.1dB @ 20kHz, 40dBu 20Hz – 20kHz
Jännitevahvistus: TF-2 20 – 20dB, TF-2 30 – 31dB
Herkkyys: TF-2 20 – 0.5 mV, TF-2 30 – 0.1 mV
Kokonaissärö THD (@1kHz, -60dBu): <0.001%
Antoimpedanssi: TF-2 20 – 4.71kΩ, TF-2 30 – 4.85kΩ

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.