Bryston MPS-2 PS

2090,00

Virtalähde. Tuetut laitteet ovat BP20, BP25 ja BP26 sekä BP1.5-phono-aste.

  

Bryston

Suomessa vähemmän tunnettu, mutta maailmalla kovan luokan laitevalmistajana mainetta niittänyt Bryston on valmistanut vahvistimia ja muuta hifi-elektroniikkaa kohta 40 vuoden ajan niin koteihin kuin äänitysstudioille ja radio- ja TV-yhtiöille.

Brystonin laitteet, ennen kaikkea vahvistimet, tunnetaan paitsi lupausten mukaisesta suorituskyvystään myös valmistuksen tinkimättömästä laadusta ja toiminnan luotettavuudesta.

Korkea laatu ja maksimi suorituskyky on saatu aikaan kanadalaiseen  tapaan panostamalla vahvasti tuotesuunnitteluun ja -kehittelyyn. Brystonin vahvistimille leimallinen ääni, toiston musiikillinen tarkkuus ja läpikuultavuus, on sekin laajan tutkimustyön ansiota.

Kaikki Brystonin laitteet valmistetaan alusta loppuun käsityönä  huolella valituista komponenteista yhtiön Ontarion tehtaalla Kanadassa. Ennen tehtaalta lähtöä jokainen Bryston-vahvistin testataan monipuolisesti ja perusteellisesti (mm. sadan tunnin sisäänajojakso  lämpötilajohdannaisten ongelmien havaitsemiseksi ja eliminoimiseksi).

Bryston -tuotteilla pääsee nauttimaan hyvästä äänestä, musiikista ja vakuuttavasta suorituskyvystä sukupolvelta toiselle. Kaikille analogisille laitteille Bryston antaa 20 vuoden takuun ja digitaalisille 5 vuotta.  Brystonin tuotteita myydään yli 60 maassa.

Bryston MPS-2 PS -virtalähde

Bryston MPS-2-virtalähde on suunniteltu eliminoimaan virransyötön häiriöitä. Laitetta voidaan käyttää vain tiettyjen Bryston-laitteiden kanssa. Tuetut laitteet ovat BP20, BP25 ja BP26 sekä BP1.5-phono-aste. Ominaisuuksiin kuuluu mm. ylimitoitettu virtalähde, kohinaton virtamuuntaja, automaattinen ylikuormitussuoja kussakin ulostulossa.

 

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Tuotetunnus (SKU): fsd5b5-1 , ,
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.