Bryston MM Phono

1285,00

Bryston MM Phono Stage -levysoitinesivahvistinkortti esim.  BP17- ja BP26-esivahvistimiin sekä B135 integroituun vahvistimeen.

  

Bryston

Suomessa vähemmän tunnettu, mutta maailmalla kovan luokan laitevalmistajana mainetta niittänyt Bryston on valmistanut vahvistimia ja muuta hifi-elektroniikkaa kohta 40 vuoden ajan niin koteihin kuin äänitysstudioille ja radio- ja TV-yhtiöille.

Brystonin laitteet, ennen kaikkea vahvistimet, tunnetaan paitsi lupausten mukaisesta suorituskyvystään myös valmistuksen tinkimättömästä laadusta ja toiminnan luotettavuudesta.

Korkea laatu ja maksimi suorituskyky on saatu aikaan kanadalaiseen  tapaan panostamalla vahvasti tuotesuunnitteluun ja -kehittelyyn. Brystonin vahvistimille leimallinen ääni, toiston musiikillinen tarkkuus ja läpikuultavuus, on sekin laajan tutkimustyön ansiota.

Kaikki Brystonin laitteet valmistetaan alusta loppuun käsityönä  huolella valituista komponenteista yhtiön Ontarion tehtaalla Kanadassa. Ennen tehtaalta lähtöä jokainen Bryston-vahvistin testataan monipuolisesti ja perusteellisesti (mm. sadan tunnin sisäänajojakso  lämpötilajohdannaisten ongelmien havaitsemiseksi ja eliminoimiseksi).

Bryston -tuotteilla pääsee nauttimaan hyvästä äänestä, musiikista ja vakuuttavasta suorituskyvystä sukupolvelta toiselle. Kaikille analogisille laitteille Bryston antaa 20 vuoden takuun ja digitaalisille 5 vuotta.  Brystonin tuotteita myydään yli 60 maassa.

Bryston MM Phono

Bryston MM Phono Stage -levysoitinesivahvistinkortti tarjoaa mm-äänirasioille ammattipuolen edellyttämää äänenlaatua, tarkkaa ja täsmällistä riaa-ekvalisointia (20Hz-20kHz: +/-0.05dB). MM Phono -kortti sopii useampaan Brystonin (esim. BP17-, B26-esivahvistimiin sekä B135 integroituun vahvistimeen. Vankkaa vinyyliääntä. Mainitse lomakkeen lisätiedoissa mihin laitteeseen kortti tulee.

Max. antojännite (MM, 20Hz – 20KHz +/- 0.1dB): 5 V RMS, High Level MM: 5 mV
Särö: < 0.005% IM tai THD
Kohina (A-painotus): -80 dBA (5 mV RMS)
Vahvistus: 35 dB (tehdasasetus) tai 41 dB (vaihto laitteen sisältä).

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.