Bryston DAC

969,00

DA-muunnin. Brystonin DAC-kortti sopii esim.  BP17- ja BP26-esivahvistimiin sekä B135 integroituun vahvistimeen.

  

Bryston

Suomessa vähemmän tunnettu, mutta maailmalla kovan luokan laitevalmistajana mainetta niittänyt Bryston on valmistanut vahvistimia ja muuta hifi-elektroniikkaa kohta 40 vuoden ajan niin koteihin kuin äänitysstudioille ja radio- ja TV-yhtiöille.

Brystonin laitteet, ennen kaikkea vahvistimet, tunnetaan paitsi lupausten mukaisesta suorituskyvystään myös valmistuksen tinkimättömästä laadusta ja toiminnan luotettavuudesta.

Korkea laatu ja maksimi suorituskyky on saatu aikaan kanadalaiseen  tapaan panostamalla vahvasti tuotesuunnitteluun ja -kehittelyyn. Brystonin vahvistimille leimallinen ääni, toiston musiikillinen tarkkuus ja läpikuultavuus, on sekin laajan tutkimustyön ansiota.

Kaikki Brystonin laitteet valmistetaan alusta loppuun käsityönä  huolella valituista komponenteista yhtiön Ontarion tehtaalla Kanadassa. Ennen tehtaalta lähtöä jokainen Bryston-vahvistin testataan monipuolisesti ja perusteellisesti (mm. sadan tunnin sisäänajojakso  lämpötilajohdannaisten ongelmien havaitsemiseksi ja eliminoimiseksi).

Bryston -tuotteilla pääsee nauttimaan hyvästä äänestä, musiikista ja vakuuttavasta suorituskyvystä sukupolvelta toiselle. Kaikille analogisille laitteille Bryston antaa 20 vuoden takuun ja digitaalisille 5 vuotta.  Brystonin tuotteita myydään yli 60 maassa.

Bryston DAC

Bryston DAC -hybridimoduuli on monibittinen, delta-sigma -tyyppinen da-muunnin. Ennen delta-sigma-modulointia data kierrätetään 8 kertaisen ylinäytteistysprosessin ja digitaalisen interpolaatiosuotimen läpi. Ennen ylinäytteistystä on da-muunnoksessa käytetty ylösnäytteistystä. Molemmilla helpotetaan analogisen suotimen tehtävää muunnoksen lopussa parantaen vaihelineaarisuutta ja vähentäen jitteriä. Vastaanottimelle, näytteenottotaajuuden muuntimelle ja da-muuntimelle on erikseen reguloitu virtalähde häiriöiden estämiseksi ja oikeanlaisen virransyötön varmistamiseksi. Dacista lähtevä signaali menee suoraan Brystonin omaan A-luokan diskreettiin opearaatiovahvistimeen halvan IC-sirun sijaan parantaen resoluutiota ja dynaamista yliohjausvaraa.

Brystonin DAC-kortti sopii esim.  BP17- ja BP26-esivahvistimiin sekä B135 integroituun vahvistimeen.

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.