Bryston BCD-3

alk. 5490,00

CD-soitin. BCD-3 on tehty toistamaan CD-levyjä redbook-laatutasolla täydellä dynamiikalla ja maksimiäärällä vivahteita.

  

Bryston

Suomessa vähemmän tunnettu, mutta maailmalla kovan luokan laitevalmistajana mainetta niittänyt Bryston on valmistanut vahvistimia ja muuta hifi-elektroniikkaa kohta 40 vuoden ajan niin koteihin kuin äänitysstudioille ja radio- ja TV-yhtiöille.

Brystonin laitteet, ennen kaikkea vahvistimet, tunnetaan paitsi lupausten mukaisesta suorituskyvystään myös valmistuksen tinkimättömästä laadusta ja toiminnan luotettavuudesta.

Korkea laatu ja maksimi suorituskyky on saatu aikaan kanadalaiseen  tapaan panostamalla vahvasti tuotesuunnitteluun ja -kehittelyyn. Brystonin vahvistimille leimallinen ääni, toiston musiikillinen tarkkuus ja läpikuultavuus, on sekin laajan tutkimustyön ansiota.

Kaikki Brystonin laitteet valmistetaan alusta loppuun käsityönä  huolella valituista komponenteista yhtiön Ontarion tehtaalla Kanadassa. Ennen tehtaalta lähtöä jokainen Bryston-vahvistin testataan monipuolisesti ja perusteellisesti (mm. sadan tunnin sisäänajojakso  lämpötilajohdannaisten ongelmien havaitsemiseksi ja eliminoimiseksi).

Bryston -tuotteilla pääsee nauttimaan hyvästä äänestä, musiikista ja vakuuttavasta suorituskyvystä sukupolvelta toiselle. Kaikille analogisille laitteille Bryston antaa 20 vuoden takuun ja digitaalisille 5 vuotta.  Brystonin tuotteita myydään yli 60 maassa.

Bryston BCD-3

Vaikka korkearesoluutioisten digitaalisten tiedostojen lataamiset ovat nyt audiofiilien suosiossa, monilla musiikin ystävillä on edelleen satoja jopa tuhansia, hyvin äänitettyjä cd-levyjä. BCD-3 cd-soitin on tehty toistamaan cd-levyjä redbook-laatutasolla täydellä dynamiikalla ja maksimiäärällä vivahteita. Siinä missä dvd/Blueray-soittimet yms. joutuvat tekemään kompromisseja formaattien välillä, BCD-3 on suunniteltu nimenomaan cd-levyjen toistoon parhaalla laatutasolla. Cd-levyltä optisesti luettu audio-data menee da-muuntimelle ja sieltä Brystonin omalle balansoidulle A-luokan operaatiovahvistimelle soittimen pääteasteessa. Äärimmäisen tarkka master-kello takaa jitterittömyyden, erinomaisen lineaarisuuden ja ylipäätään laadukkaan äänen. Ohjaus esimerkiksi kotiverkon kautta.

Otot: RCA, XLR, S/PDIF RCA, AES/EBU XLR
Ohjaus: ethernet, USB-A, IR, DC, RS-232

Lisäoptiot (mainitse lomakkeen lisätietoja-kentässä mikäli kaukosäätimen):

BR-4 kaukosäädin +269,-

Kaukosäädin

Kyllä, Ei

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Tuotetunnus (SKU): 54g432d-1-1-1 , ,
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.