Bryston 28B³ Cubed

16800,00

Monopäätevahvistin, kpl. Bryston 28B³ on Brystonin päätevahvistimien lippulaivamalli.

  

Bryston

Suomessa vähemmän tunnettu, mutta maailmalla kovan luokan laitevalmistajana mainetta niittänyt Bryston on valmistanut vahvistimia ja muuta hifi-elektroniikkaa kohta 40 vuoden ajan niin koteihin kuin äänitysstudioille ja radio- ja TV-yhtiöille.

Brystonin laitteet, ennen kaikkea vahvistimet, tunnetaan paitsi lupausten mukaisesta suorituskyvystään myös valmistuksen tinkimättömästä laadusta ja toiminnan luotettavuudesta.

Korkea laatu ja maksimi suorituskyky on saatu aikaan kanadalaiseen  tapaan panostamalla vahvasti tuotesuunnitteluun ja -kehittelyyn. Brystonin vahvistimille leimallinen ääni, toiston musiikillinen tarkkuus ja läpikuultavuus, on sekin laajan tutkimustyön ansiota.

Kaikki Brystonin laitteet valmistetaan alusta loppuun käsityönä  huolella valituista komponenteista yhtiön Ontarion tehtaalla Kanadassa. Ennen tehtaalta lähtöä jokainen Bryston-vahvistin testataan monipuolisesti ja perusteellisesti (mm. sadan tunnin sisäänajojakso  lämpötilajohdannaisten ongelmien havaitsemiseksi ja eliminoimiseksi).

Bryston -tuotteilla pääsee nauttimaan hyvästä äänestä, musiikista ja vakuuttavasta suorituskyvystä sukupolvelta toiselle. Kaikille analogisille laitteille Bryston antaa 20 vuoden takuun ja digitaalisille 5 vuotta.  Brystonin tuotteita myydään yli 60 maassa.

Cubed-vahvistimet

Uudet Cubed-sarjan vahvistimet jatkavat Brystonin perinteitä ja huippuosaamista vahvistimien valmistajana. Teknisenä tavoitteena on ollut pyrkimys yhä matalampiin särötasoihin, suurempaan kaistanleveyteen ja pienempään kohintasoon välttämättöminä edellytyksinä musiikin toistumiselle kristallinkirkkaasti ja läpinäkyvästi.

Cubed-sarjan vahvistimissa on saatu aikaan merkittävää parannusta muun muassa ottoasteen (uusi patentoitu lineaarinen kytkentä 12 aktiivikomponentilla ja 6dB jännitevahvistuksella) särötasossa, kohinanpoistossa (yhteismuotoinen kohina ja EMI/RFI) ja virrankulutuksessa (lepotilassa < 500mW).  A-luokan vahvistimien toimintaa ja ominaisuuksia imitoiva komplementaarinen tehoaste toimii aiempaa huomattavasti alemmalla särötasolla (erityisesti korkeat parittomat harmoniset).

Muuten Cubed-vahvistimet ovat tuttua Brystonia: kaikille kanaville on oma, täysin itsenäinen virtalähde erillisine virtamuuntajineen, jokainen jännitevahvistusaste on erikseen reguloitu ja  konvektiojäähdytetyssä alumiinikotelossa ei ole tuuletinta tai muita liikkuvia osia. Kaikissa vahvistimissa on sekä balansoidut että single-ended sisänmenot. Jännitevahvistuksen tason voi valita  23dB ja  29dB väliltä.

Cubed-sarjan laitteet on saatavana hopeisena tai mustana. Mukana tulee perusteellinen todistus laitteen suorituskyvystä. Tehdas antaa jokaiselle Brystonin vahvistimelle 20 vuoden takuun.

28B³-Cubed

Bryston 28B³ on Brystonin päätevahvistimien lippulaivamalli. Tämä monopääte tuottaa äärimmäisen seikkaperäisen ja musikaalisen äänen matalilla kuunteluvoimakkuuksilla samalla säilyttäen äänen hienouden ja kontrollin myös kaikkein epäherkimmillä kaiuttimilla koosta riippumatta. Tehoasteen ytimessä on massiivinen 2000 VA virtalähde varmistamassa maksimaalisen dynamiikan toiston. 1000 watin tehoilla (8 Ω) pääte tarjoaa suorituskykyä, mihin vain kaikkein parhaimmat vahvistimet yltävät.

Tekniset tiedot:
Tehot: 1000W – 8Ω
Harmoninen särö: ≤ 0.005% (20Hz – 20kHz /1000W)
Kohina (100% teho): -116dB  single ended, -117dB balansoitu
Nousuaste: >65V/µS
Vaste: 0.5Hz to >100kHz
Vaimennuskerroin: >500 – 20Hz (8Ω)
Jännitevahvistustaso: 23dB tai 29dB
Otot: 1 x XLR tai TRS, 1 x RCA

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.