Accuphase C-2150

Kalliimpien mallien tasolla olevaa toiminnallisuutta, nautinnollista ja mukaansatempaavaa musiikin kuuntelua.

Accuphase

Accuphase luo jännittäviä, maailman ehdotonta kärkeä olevia ja huipputeknologialla varustettuja laitteita mutta ei ehdolla millä hyvänsä. Siksi, vaikka Accuphase mielletään vahvasti teknologiasuuntautuneeksi yhtiöksi, erityisen siitä tekee sen uniikki yritysfilosofia ja ihanteet.

Accupase ei tähtää, eikä ole koskaan tähdännyt, yrityksen nopeaan laajentumiseen (oma pääoma ja yrityksen vakavaraisuus ovat tärkeämpiä), ei alennu kilpailemaan pelkällä hinnalla (pienet malli- ja valmistusmäärät mutta huippulaatua), ei tee äkkikäännöksiä laitesuunnittelussa (jokainen malli on tuotannossa vähintään neljä vuotta ja keskimäärin huomattavasti pitempään), valmistaa vain luotettavia kestäviä, korjattavissa olevia ja turvallisia laitteita, sellaisia jotka tuottavat silmälle iloa myös laitteiden sisälle katsottaessa! Se on myös sitoutunut eettisesti kestäviin markkinointikäytäntöihin.

Accuphase C-2150 -esivahvistin

C-2150-esivahvistimen korkea suoritustaso ja erityisesti sen äänitystilan ilmentämiskyky perustuu uuteen ANCC-vahvistintopologiaan, jonka Accuphase on tässä esivahvistimessa ensimmäistä kertaa yhdistänyt AAVA-äänenvoimakkuuden säätötekniikan kanssa. Seuraavan sukupolven C-2150 tarjoaa kalliimpien esivahvistinmallien tasolla olevaa toiminnallisuutta, otto- ja anto-liitäntöjen monipuolisuutta (mukaan lukien valinnaiset lisäkortit), kuulokevahvistimen >8 ohmin kuulokkeille (2 V / 40 ohm antoteholla), modulaarisen rakenteen, logiikkaohjausreleet, vaiheenkääntömahdollisuuden jokaiselle sisäänmenolle, sävynsäätimet ja ennen muuta vaativampaakin musiikin rakastajaa tyydyttävää äänen läpinäkyvyyttä sekä nautinnollista ja mukaansatempaavaa musiikin kuuntelua.

Lataa esite (eng)
Lataa hinnasto

Tekniset tiedot:
Taajuusvaste (balansoitu/linja): 3 - 200000 Hz +0 -3.0 dB
Harmoninen särö: 0.005%
Oton herkkyys/impedanssi: 252 mV / 20 ohm & 40 ohm (balansoitu)
Antojännite/impedanssi (bal/linja): 2 V 50 ohms
Kohinasuhde: 110 dB
Suurin ulostulo/otto (0.005% THD, 20 - 20000 Hz): 7.0 V / 6.0 V
Minimikuormaimpedanssi: 600 ohms
Kanavaerotus: – 74 dB
Vahvistus (max): 18 dB
Mitat: L 465 mm x K 150 mm x S 405 mm
Paino: 16,9 kg

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.