densen

Täydellisyyteen pyrkivä Densen tarjoaa laadukkaille tuotteilleen elinikäisen takuun. Musikaalisuus on tähtäimessä aina, kun yhtiö suunnittelee uuden laitteen. Ammattiylpeys ja käsityöntaito on viety loppuun saakka, jopa piirikortit valmistetaan tanskassa. Densenin eleganssille ja musikaaliselle rytmisyydelle ei löydy kilpailijaa. Koe Densen-elämäntapa!

Näytä tuotteet / Vieraile sivustolla

Jokainen Densenin esi-, pääte- ja integroitu vahvistin on suunniteltu ja rakennettu ilman kompromisseja tuloksena menestyksekäs yhdistelmä äärimmäistä äänenlaatua, huipputyylikästä muotoilua ja helppoa käytettävyyttä.

Jos Densenin vahvistimille pitäisi löytää yksi yhteinen nimittäjä, olisi se tinkimättömyys, jolla Densen on rakentanut niihin virtalähteen (järeät virtamuuntajat kaksoiskäämityksellä, ylimitoitetulla suotokapasiteetilla, omilla kondensaattoreilla jne.). Toinen voisi olla komponenttien laatu (Vishayn vastukset, VIMAn kodensaattorit jne.) ja 0.02mm tarkat hopeajuotokset. Kolmas vahvistinasteiden toteutus ilman takaisinkytkentää (avoin, dynaaminen ja läpinäkyvä ääni). Neljäs olisi laaja 0,5MHz:iin yltävä taajuusvaste. Viides laitteiden päivitettävyys ja käytön laajennettavuus (surround-kortti, mm-phono-kortti, ulkoinen virtalähde, monihuonetoisto, aktiivijakosuodin jne). Kuudes olisi edistyksellinen analoginen rele/vastus-voimakkuuden säädin. Seitsemäs valmistajan myöntämä elinikäinen takuu.

Yltiöhuolellisella komponenttien valinnalla, vahvistimien topologialla, valmistuksen tarkkuudella ja muilla toimenpiteillä Densen on saanut vahvistimensa kuulostamaan erinomaisen musikaaliselta aloitustason laitteesta lähtien. Mallisarjassa ylöspäin mentäessä ääneen tulee aste enemmän detaljeja, läpikuultavuutta, rytmiä ja voimaa sekä luonnollisuutta.

Densenillä on neljä cd-soitinta, joita yhdistää valmistuksen äärimmäinen tarkkuus, helppo päivitettävyys, aina yhtä tyylikäs, riisuttu ulkoasu ja ennen kaikkea yleisesti tunnustettu äänen musikaalisuus.

Soittimet ovat värähtelemättömissä, häiriöiltä suojatuissa alumiinikoteloissa. Huippumallissa B-475 SuperLeggera äänipiireille ja virtalähteelle on omat kotelot. Erilliskomponenteista kootut analogiset pääteasteet toimivat A-luokassa ilman takaisinkytkentää. Jitterittömät kellopiirit ja mittatilaustyönä tehdyt cd-pyöritinosat täydentävät paketin.

Soittimet on mahdollista päivittää ylempiin malleihin. Lisäksi niihin saa kytkettyä Densenin ulkoisen DNRG- tai 2NRG-virtalähteen. DenLink mahdollistaa Densenin laitteiden välisen kommunikoinnin monihuonekokoonpanoissa.

Densenin neljä Oxygen-mallia ovat langattomia striimereitä ilman kovalevyä tai muuta vastaavaa rautaa. Vain langaton signaalilähetin ja erinomaisen laadukas da-muunnin. Tallennusmahdollisuuden puuttuminen varmistaa, että Oxygen-striimerit ovat helposti päivitettävissä tulevaisuudessa. Numero tuotteen perässä viittaa tiettyyn Densenin cd-soittimeen.

Yhteistä kaikille malleille on Apple AirPlay -yhteensopivuus, mahdollisuus käyttää laitetta da-muuntimena (koaks. ja optinen digiotto) ja cd-tason resoluutio (potentiaalisesti 24Bit/192KHz:iin) sekä päivitettävyys ylempään malliin.

Kaikki Oxygen-mallit jakavat Densenin tuotteiden äänelliset hyveet mukaansatempaavuudesta musikaalisuuteen kuitenkin niin, että ylempiin malleihin siirryttäessä suorituskyky entisestään kasvaa.

Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.